Kaikille avoin ja ilmainen Selkien maisemalaturetki järjestetään sunnuntaina 24.2.2019. Laturetki kiertää läpi Selkien hienoimpien vaaramaisemien ja erämaisen Lipasjärven luonnonkauniin ympäristön.

Hiihtämään voi lähteä omaan tahtiin päivän mittaan. Selkien seurojentalon kodalla on tulet ja tarjoilua klo 11-14 (maksu 5€/ hlö (makkaraa, nokipannukahvi ja/tai mehu, pullasiivu/korppu). HUOM! Ennakkotiedosta poiketen tulet ovat siis Selkien Seurojentalon kodalla ei Lippaan laavulla. Selkieläisille ja sisulaisille tarjoilu on ilmainen. Voit myös halutessasi tukea laturetken järjestämistä haluamallasi summalla kodalla.

Lähtöpaikat Selkien koulu ja Mustavaaran laskettelukeskus. Lapsiperheille lisäksi Selkien päiväkoti Vellikellon parkkipaikka (Selkientie 33).  Laturetken jälkeen kannattaa suunnata Mustavaaran laskettelukeskukseen nauttimaan ravintolakahvion antimista.

Latuja avataan yhteensä noin 20km ja hiihdettävät matkat 1-30km oman maun mukaan. Katso tarkemmin reitit oheisesta latukartasta.  Urista noin 10km perinteisen uraa, jossa on välillä mahdollista tehdä myös luistelusuksilla potkuja. Laturetken pärjää sekä perinteisen että vapaan suksilla.

LATUKARTTA

Selkie_Latukartta PDF

Järjestäjä Selkien Sisu.
Mukana latujen teossa Mustavaaran laskettelukeskus.
Kontiolahden kunta tukee latujen tekoa.

Tervetuloa kaikki mukaan matalan kynnyksen hiihtotapahtumaan!