Maisemakylien Vellikello

Maisemakylien Vellikello ry on 2011 perustettu yhdistys. Rekisterinumero on 206.511 ja yhdistyksen y-tunnus on  2473701-5

Maisemakylien Vellikello ry varainkeruu on päättynyt,

KIITOS LAHJOITTAJILLE

Yhdistyksen tapahtumia:

  • Tulossa kesäkuussa 2022  sääntömääräinen  vuosikokous

 

1.7.2021-30.6.2022 hallitus
yhdistyksen säpö  vellikello (AT) selkie.fi

puheenjohtaja Mari Hautala
sihteeri Heidi Huusko
varapj  Mari Hälinen
rahastonhoitaja Mari Hälinen

Varajäsenet Tytti Putkonen ja Heidi Hakola

Liity jäseneksi, kiitos kun tuet toimintaamme

Liity jäseneksi lähetttämällä sähköpostia osoitteeseen vellikello(a)selkie.fi.  Jäsenmaksu on joko yksilöjäsenyys 12€ ja perhejäsenyys 20€. Ilmoita vähintään seuraavat tiedot: Nimesi, jäsenyyslaji (yksilö- vai perhejäsyys), kotipaikka ja sähköpostiosoite jäsenlaskutusta varten. Jäsenlasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin, kun jäsenhakemus on käsitelty.

Maisemakylien Vellikello yhdistyksestä

Vaikka yhdistyksella on oma postiosoite, on huomioitava, että osoitteessa toimii yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkodin asioissa ottakaa yhteyttä suoraan päiväkotiin. Kun talolla on yleistä toimintaa/ tapahtumaa, näistä ilmoitetaan erikseen tiedotteilla.

Yhdistys pyrkii säilyttämään Mönnin ja Selkien kylät elinvoimaisina maaseutukylinä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Mönnin ja Selkien kylien asukkaiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, paikallisuutta, paikallista perinnetietoutta ja luonnontuntemusta. Tarkoituksena on myös tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta sekä edistää lasten tasapainoista kehitystä ja oppimismahdollisuuksia. Lisäksi yhdistys edistää toiminnallaan kyläläisten sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdistyksen toiminnasta ja säännöt

Yhdistys on siirtynyt kahden kokouksen taktiikkaan 2016 sääntömuutoksessa. Yhdistyksen tilikausi on 1.7-30.6. Ensimmäinen vuosikokous järjestetään ennen uuden tilikauden alkua (1.7.) kokouksessa mm. valitaan uusi hallitus ja tehdään toimintasuunnitelma.

Ns. tilinpäätöskokous järjestetään viimeistäään 4 kk tilikauden päättymisestä. Pääaiheina on tilinpäätös ja sen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuutena voit lukea tästä

 

Vellikellolan rakennusprojekti