Maisemakylien Vellikello

Maisemakylien Vellikello ry on 2011 perustettu yhdistys. Rekisterinumero on 206.511 ja yhdistyksen y-tunnus on  2473701-5

Maisemakylien Vellikello ry varainkeruu on päättynyt,

KIITOS LAHJOITTAJILLE

Yhdistyksen tapahtumia:

  • Vuosikokous on pidetty 26.6.2022 (kesäkokous),  ns talouskokous eli tilinpäätös kokous tilikaudesta 1.7.2021-30.6.2022 pidetään viimeistään lokakuun lopussa, kun tilinpäätös on valmistunut. Jäsenille läheteään sähköpostilla kutsu.

 

1.7.2022-30.6.2023 hallitus
yhdistyksen säpö  vellikello (AT) selkie.fi

puheenjohtaja Mari Hautala
sihteeri Heidi Huusko
varapj  Mari Hälinen
rahastonhoitaja Mari Hälinen

Varajäsenet Tytti Putkonen ja Heidi Hakola

JÄSENEKSI VOI LiitTyÄ KOKO VUODEN, TOIMI NÄIN:

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vellikello(at)selkie.fi.  Jäsenmaksu on joko yksilöjäsenyys 12€ ja perhejäsenyys 20€. Ilmoita vähintään seuraavat tiedot: Nimesi, jäsenyyslaji (yksilö- vai perhejäsyys), kotipaikka ja sähköpostiosoite jäsenlaskutusta varten. Jäsenlasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin, kun jäsenhakemus on käsitelty.

Maisemakylien Vellikello yhdistyksestä

Vaikka yhdistyksella on oma postiosoite, on huomioitava, että osoitteessa toimii yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkodin asioissa ottakaa yhteyttä suoraan päiväkotiin. 

Kun talolla on yleistä toimintaa/ tapahtumaa, näistä ilmoitetaan erikseen tiedotteilla. Päiväkodin ollessa kiinni pihaa saa käyttää, muistattehan laittaa tavarat paikalleen ja rikkoutumisista ilmoittaa hallitukselle, kiitos.

Yhdistys pyrkii säilyttämään Mönnin ja Selkien kylät elinvoimaisina maaseutukylinä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Mönnin ja Selkien kylien asukkaiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, paikallisuutta, paikallista perinnetietoutta ja luonnontuntemusta. Tarkoituksena on myös tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta sekä edistää lasten tasapainoista kehitystä ja oppimismahdollisuuksia. Lisäksi yhdistys edistää toiminnallaan kyläläisten sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdistyksen toiminnasta ja säännöt

Yhdistys on siirtynyt kahden kokouksen taktiikkaan 2016 sääntömuutoksessa. Yhdistyksen tilikausi on 1.7-30.6. Ensimmäinen vuosikokous järjestetään ennen uuden tilikauden alkua (1.7.) kokouksessa mm. valitaan uusi hallitus ja tehdään toimintasuunnitelma.

Ns. tilinpäätöskokous järjestetään viimeistäään 4 kk tilikauden päättymisestä. Pääaiheina on tilinpäätös ja sen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuutena voit lukea tästä

 

Vellikellolan rakennusprojekti