Maisemakylien Vellikello

Maisemakylien Vellikello ry on 2011 perustettu yhdistys. Rekisterinumero on 206.511 ja yhdistyksen y-tunnus on  2473701-5

Yhdistyksellä on erilaista toimintaa ja tapahtumia sekä yhdistyksen omistama yksityinen päiväkoti Vellikello. Säännöllistä toiminta on mm. Selkien nuokkari Osmo ja tietenkin päiväkoti. Tapahtumia järjestetään toimintasuunnitelman mukaisesti vuosittain. Lisäksi yksittäisiä toiminnallisia tapahtumia kuten askartelua, vierailuja, pienimuotoisesti pop-up kahvilaa/ kesäkahvilaa, seurustelutilaisuuksia kuten lautapeli hetkiä jne. jäsenistön toiveiden ja talkoolaisten voimavarojen mukaan.

Yhdistyksen kokoukset:

  • Maisemakylien Vellikello ry vuosikokous (kesä), tervetuloa sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 27.6.2023 klo 18-20 Vellikellolaan (Selkientie 33A). Kahvitarjoilu. Vellikellon vuosikokous 2023 (toiminta/kesäkokous)   Jäsenille on lähetetty kutsu jäsenrekisterin kautta (Membook). Mahdollisuus liittyä jäseneksi kokouksessa, joten myös uudet jäsenet ovat tervetulleita.
  • Vellikellon vuosikokouksia (yleiskokouksia) on 2 kertaa vuodessa. Kesäkokouksessa päätetään tulevan kauden 1.7.-30.6 toimintasuunnitelma sekä yhdistyksen hallitus. Talouskokouksessa (lokakuu) päätetään edellisen kauden tilinpäätös.

Tapahtumia vuonna 2023

  • Yhdistyksen päiväkoti täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi ja tai siitäkin huolimatta  järjestämme muutamia tapahtumia (toteutettu).
  • Maisemakylien vappurieha 29.4.2023 lauantaina Selkien koululla keskiössä lapset (toteutettu).
  • Rannoilta vaaroille -150 syytä käydä ja asua kylillä -tapahtuma yhteistyössä Selkien Marttojen ja muiden hankkeen yhdistyksien kanssa 6.5.2023 (Selkien taphatuma ajankohta klo 18-20) (toteutettu)
  • Kesällä 2023 aikuisille suunnattu tapahtuma (päätetään vuosikokouksessa 27.6. mutta mahdollisesti perutaan)
  • Syksyn osalta vuosikokouksessa kesäkuu 2023 päätöksen mukaan.

1.7.2022-30.6.2023 hallitus

yhdistyksen säpö  vellikello (AT) selkie.fi

puheenjohtaja Mari Hautala
sihteeri Heidi Huusko
varapj  Mari Hälinen
rahastonhoitaja Mari Hälinen

Varajäsenet Heidi Hakola

JÄSENEKSI VOI LiitTyÄ KOKO VUODEN

Liity jäseneksi (Membook) klikkaamalla tekstiä

Jäsenmaksu on joko yksilöjäsenyys 12€ ja perhejäsenyys 20€. Jäsenlaskutus vuosittain kesävuosikokouksen jälkeen.

Maisemakylien Vellikello yhdistyksestä

Vaikka yhdistyksella on oma postiosoite, on huomioitava, että osoitteessa toimii yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkodin asioissa ottakaa yhteyttä suoraan päiväkotiin. 

Kun talolla on yleistä toimintaa/ tapahtumaa, näistä ilmoitetaan erikseen tiedotteilla. Päiväkodin ollessa kiinni pihaa saa käyttää, muistattehan laittaa tavarat paikalleen ja rikkoutumisista ilmoittaa hallitukselle, kiitos.

Yhdistys pyrkii säilyttämään Mönnin ja Selkien kylät elinvoimaisina maaseutukylinä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Mönnin ja Selkien kylien asukkaiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, paikallisuutta, paikallista perinnetietoutta ja luonnontuntemusta. Tarkoituksena on myös tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta sekä edistää lasten tasapainoista kehitystä ja oppimismahdollisuuksia. Lisäksi yhdistys edistää toiminnallaan kyläläisten sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdistyksen toiminnasta ja säännöt

Yhdistys on siirtynyt kahden kokouksen taktiikkaan 2016 sääntömuutoksessa. Yhdistyksen tilikausi on 1.7-30.6. Ensimmäinen vuosikokous järjestetään ennen uuden tilikauden alkua (1.7.) kokouksessa mm. valitaan uusi hallitus ja tehdään toimintasuunnitelma seuraavalle kaudelle.

Ns. tilinpäätöskokous järjestetään viimeistäään 4 kk tilikauden päättymisestä. Pääaiheina on tilinpäätös ja sen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuutena voit lukea tästä

 

Vellikellolan rakennusprojekti