Maisemakylien Vellikello

Maisemakylien Vellikello ry on 2011 perustettu yhdistys. Rekisterinumero on 206.511 ja yhdistyksen y-tunnus on  2473701-5

Yhdistyksellä on erilaista toimintaa ja tapahtumia sekä yhdistyksen omistama yksityinen päiväkoti Vellikello. Säännöllistä toiminta on mm. Selkien nuokkari Osmo ja tietenkin päiväkoti. Tapahtumia järjestetään toimintasuunnitelman mukaisesti vuosittain. Lisäksi yksittäisiä toiminnallisia tapahtumia kuten askartelua, vierailuja, pienimuotoisesti pop-up kahvilaa/ kesäkahvilaa, seurustelutilaisuuksia kuten lautapeli hetkiä jne. jäsenistön toiveiden ja talkoolaisten voimavarojen mukaan.

JÄSENEKSI VOI LiitTyÄ KOKO VUODEN

Liity jäseneksi (Membook) klikkaamalla tekstiä

Jäsenmaksu on joko yksilöjäsenyys 12€ ja perhejäsenyys 20€. Jäsenlaskutus tulee sähköpostilla MEMBOOK ilmoitettuun sähköpostiin vuosittain kesävuosikokouksen jälkeen!

Yhdistyksen kokoukset, yleiskokouksia on 2 kpl kesä- ja syyskokous. Yhdistyksen hallitus kokoontuu vain tarvittaessa.

  • Maisemakylien Vellikello ry vuosikokous (kesä), järjestetään sääntöjen mukaan viimeistään kesäkuussa. Tervetuloa vuoden 2024 kesäkokoukseen 18.6.2024 klo 17.30 Edellinen kesäkokous on järjestetty 27.6.2023.
  • Maisemakylien Vellikello ry vuosikokous (syys), järjestetään vuosittain lokakuun loppuun mennessä (4 kk edellisen tilikauden loppumisesta lukien). Syyskokouksessa päätetään edellisen kauden tilinpäätös.  edellinen syyskokous on järjestetty 23.10.2023

1.7.2023-30.6.2024 hallitus

yhdistyksen säpö  vellikello (AT) selkie.fi

puheenjohtaja Mari Hautala
sihteeri Heidi Huusko
varapj  Senja Martikainen

Varajäsenet Marjo Kukkonen, Heidi Hakola ja Katerina Mäenpää
rahastonhoitaja Mari Hälinen

Maisemakylien Vellikello yhdistyksestä

Vaikka yhdistyksella on oma postiosoite, on huomioitava, että osoitteessa toimii yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkodin asioissa ottakaa yhteyttä suoraan päiväkotiin. 

Kun talolla on yleistä toimintaa/ tapahtumaa, näistä ilmoitetaan erikseen tiedotteilla. Päiväkodin ollessa kiinni pihaa saa käyttää, muistattehan laittaa tavarat paikalleen ja rikkoutumisista ilmoittaa hallitukselle, kiitos.

Yhdistys pyrkii säilyttämään Mönnin ja Selkien kylät elinvoimaisina maaseutukylinä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Mönnin ja Selkien kylien asukkaiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, paikallisuutta, paikallista perinnetietoutta ja luonnontuntemusta. Tarkoituksena on myös tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta sekä edistää lasten tasapainoista kehitystä ja oppimismahdollisuuksia. Lisäksi yhdistys edistää toiminnallaan kyläläisten sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdistyksen toiminnasta ja säännöt

Yhdistys on siirtynyt kahden kokouksen taktiikkaan 2016 sääntömuutoksessa. Yhdistyksen tilikausi on 1.7-30.6. Ensimmäinen vuosikokous järjestetään ennen uuden tilikauden alkua (1.7.) kokouksessa mm. valitaan uusi hallitus ja tehdään toimintasuunnitelma seuraavalle kaudelle.

Syyskokouksessa eli ns. tilinpäätöskokous järjestetään viimeistäään 4 kk tilikauden päättymisestä. Pääaiheina on tilinpäätös ja sen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuutena voit lukea tästä

 

Vellikellolan rakennusprojekti